Jocuri cu MasiniIndex - Jocuri cu masini - smugglers
Misiuni cu taxiuri Tancuri de condus knugg rally acceleration 3d
You work as a driver of a gang of criminals armed with guns and doing all kind of offenses prohibited whose operation was discovered by U.S. border police.
In joc, politia te va urmari pas cu pas, misiunea ta fiind sa urmaresti avionul si sa colectezi coletul care este lansat din avionul partenerilor tai infractori. Vei avea 15 secunde sa colectezi coletul inainte de a fi descoperit de politie.
Jocuri cu masini de politie - imagine din joc
Jocuri cu masini de politie - imagine din joc

Odata ce ai colectat pachetul, du-l inapoi la baza dar in timp ce faci asta, politia va incerca constant sa te opreasca si sa-ti avarieze masina si sa te opreasca, asa ca fii cu ochii pe nivelul de distrugere al masinii tale.
Vei primi puncte in joc in functie de dificultatea setarile pe care ti le-ai ales la inceputul jocului asa ca alege dinainte cat mai dificil daca vrei sa castigi puncte mai multe.
Daca alegi varianta easy vei primi 5 puncte atunci cand atunci pachetul la baza, pentru medium vei primi 10 puncte la colectare, pentru hard vei primi 15 puncte iar pentru stilul nightmare vei primi 40 de puncte la baza.

Jocuri cu masini de politie - instructiuni

Pentru a conduce masina, ca in majoritatea jocurilor cu masini online, trebuie sa foloseste tastele sageti de pe tastatura calculatorului tau, respectiv sageata in sus pentru accelerarea masinii, tasta sageata in jos pentru a frana, tastele stanga dreapta pentru a schimba directia de mers a masinii tale.
Am jucat primul nivel al acestui joc si pot sa spun ca nu mi s-a parut foarte greu acest prim nivel, ramane de vazut cum vor fi urmatoarele. Mie mi-a placut ca sa fiu sincer acest joc, acum ramane de vazut daca iti va placea si tie. Vino si joaca acest joc si te vei convinge daca iti plac aceste jocuri din categoria Jocuri cu masini de politie.
Daca ti-a placut jocul smugglers, poti lasa mai joc un comentariu prin intermediul comentariilor pe Facebook:

 
Masina 4x4 de condus in natura
  Masina 4x4 de condus in natura     

Primavara a venit si te-ai decis sa iesi in natura sa conduci masina ta noua 4x4. Pentru a conduce masina, va trebui sa folosesti tastele sageti si tasta space pentru boost de viteza.

Tractoare de condus la ferma
  Tractoare de condus la ferma     

Ai fost recent concediat de la locul de munca si te-ai hotarat sa-ti cumperi un tractor ca sa traiesti la ferma si sa castigi bani din agricultura.

Fuga lui Fred
  Fuga lui Fred     

Ti s-au dat obiective si locuri in care trebuie sa ajungi. Trebuie sa faci asta intr-un timp determinat intr-un joc cu masini si obiective.

Masini langa stanci
  Masini langa stanci     

Bine ai venit la cursa de masini a vietii! Condu la marginea stancilor presupune multe abilitati de a conduce pentru ca este o competitie dura!

Curse de masini 3d
  Curse de masini 3d     

Acest joc combina cursele cu coliziunle si jocurile 3d impreuna aducand multa bucurie pentru fanii jocurilor cu masini de curse.Alege-ti masina sport de lux, porneste motorul si concureaza pe pista intr-un joc de curse 3d.

Masini in drum drept pe autostrada
  Masini in drum drept pe autostrada     

In acest joc de jocuri cu masini trebuie sa conduci o masina pe autostrada dreapta, sa eviti celelalte masini, sa colectezi stelutele si sanatate si sa ajungi in siguranta la finish.

 
Mario Rally
  Mario Rally     

Join the competition with your favorite cartoon characters in this great racing game. Choose your favorite character and start your engine in jocuri masini. ca in smugglers

Curse de masini in viteza
  Curse de masini in viteza     

Un joc de curse cu masini in care viteza este la ea acasa. Termina fiecare din curse pe primul loc in cele trei trasee pentru a debloca masina rosie in jocuri de masini. ca in smugglers

Parcari de masini rapide
  Parcari de masini rapide     

In Car lounge vei avea de parcat masini de lux, apasa pe masina pentru a o activa iar apoi condu-o spre locul de parcare fara sa o accidentezi si parcheaz-o in locul de parcare colorat ca si masina. ca in smugglers

Alte jocuri
Barbie Medical Cars Sonic Flights Cooking Casino Mario Cartoon Billiards Cards Parking Trucks Poker Barbie Jocuri Motorcycles Car Games Jocuri Fera Football Money