Jocuri cu Masini


cars.jocuri100.ro - Jocuri cu masini - smugglers

Titlu:   smugglers
Jucator: Esti jucatorul numarul 3921
Descriere: In smugglers, you will have to play a driver to drive a car and running from police vehicles that are in pursuit in the desert.
You work as a driver of a gang of criminals armed with guns and doing all kind of offenses prohibited whose operation was discovered by U.S. border police.
In joc, politia te va urmari pas cu pas, misiunea ta fiind sa urmaresti avionul si sa colectezi coletul care este lansat din avionul partenerilor tai infractori. Vei avea 15 secunde sa colectezi coletul inainte de a fi descoperit de politie.
Jocuri cu masini de politie - imagine din joc
Jocuri cu masini de politie - imagine din joc

Odata ce ai colectat pachetul, du-l inapoi la baza dar in timp ce faci asta, politia va incerca constant sa te opreasca si sa-ti avarieze masina si sa te opreasca, asa ca fii cu ochii pe nivelul de distrugere al masinii tale.
Vei primi puncte in joc in functie de dificultatea setarile pe care ti le-ai ales la inceputul jocului asa ca alege dinainte cat mai dificil daca vrei sa castigi puncte mai multe.
Daca alegi varianta easy vei primi 5 puncte atunci cand atunci pachetul la baza, pentru medium vei primi 10 puncte la colectare, pentru hard vei primi 15 puncte iar pentru stilul nightmare vei primi 40 de puncte la baza.

Jocuri cu masini de politie - instructiuni

Pentru a conduce masina, ca in majoritatea jocurilor cu masini online, trebuie sa foloseste tastele sageti de pe tastatura calculatorului tau, respectiv sageata in sus pentru accelerarea masinii, tasta sageata in jos pentru a frana, tastele stanga dreapta pentru a schimba directia de mers a masinii tale.
Am jucat primul nivel al acestui joc si pot sa spun ca nu mi s-a parut foarte greu acest prim nivel, ramane de vazut cum vor fi urmatoarele. Mie mi-a placut ca sa fiu sincer acest joc, acum ramane de vazut daca iti va placea si tie. Vino si joaca acest joc si te vei convinge daca iti plac aceste jocuri din categoria Jocuri cu masini de politie.