Jocuri cu Masini
Jocuri cu Masini
Total jocuri cu masini: 930
Jocuri cu masini jucate: 4175874
Jucate azi: 2230
Online: 67 jucatori
Masini tunate 2013 - Jocuri cu masini


Jocuri cu masini - Mai multe Jocuri cu masini


Masini tunate 2013 - Jocuri cu masini Titlu:  Masini tunate 2013
Jucator: Esti jucatorul 18918
Descrierea jocului Masini tunate 2013: Jocuri cu masini tunate 2013 pentru toti fanii jocurilor de masini tunate in care trebuie sa tunezi de data aceasta o masina virtuala rosie de curse.
Incepem acest joc cu masini tunate si vedem un chrysler 300 cc rosu pe care trebuie sa-l modificam. Avem mai multe optiuni din care putem alege, ii putem modifica jantele, putem descoperi 8 variante de jante, apoi farurile in diverse forme, 6 la numar.

Instructiuni pentru Jocuri cu masini tunate 2013

Dupa cum veti observa sau dupa cum poate stiti, aceste jocuri cu masini tunate 2013 se joaca doar cu mouse-ul, nu este nevoie de mare dibacie pentru a juca aceste jocuri, pentru ca de fapt sunt doar jocuri de design pana la urma.
Mai jos descoperim ca putem modifica si spoilerul fata , apoi parbrizul impreuna cu plafonul masinii si oglinzile, masca daca nu iti place cum este o poti modifica si pe aceasta.
Jocuri cu masini tunate 2013
Jocuri cu masini tunate 2013

Aceasta masina pe care o vom tuna astazi este construita de Chrysler, o mare firma de masini Americana, masina aceasta care se numeste Chrysler 300 a fost lansata pentru prima data in anul 2003 la New York la Salonul Auto anual. Vanzarile pentru aceasta masina au inceput in anul 2004 ca un model de inceput al anului 2005.
Masina care are designul conceput de Ralph Gilles, a fost construita ca o limuzina, dar ea are si o versiune sport echipata cu un model sport, aceasta versiune numindu-se SRT-8.
Masina este vanduta in Europa sub denumirea de Lancia Thema, dar brandul ei ramane in mintea oamenilor cu denumirea Chrysler 300C asa cum este vanduta in Marea Britanie si Coreea de Sud si dupa cate stiu si la noi in tara sub aceesi denumire este cunoscuta.
Avand in minte istoria acestei masini si faptul ca iti plac jocurile de tuning, intra si joaca acest joc, tuneaza aceasta masina Chrysler 300C in acest joc din categoria de jocuri cu masini tunate 2013.
Mai multe despre Masini tunate 2013! Tocmai ai jucat Masini tunate 2013, acest joc a fost jucat de 18918 ori si este un joc adaugat in categoria de Jocuri cu masini.Noi speram ca jocul cu Masini tunate 2013 a fost pe placul tau si te asteptam sa te intorci ori de cate ori doresti sa il joci online gratis, doar pe cars.jocuri100.ro.


Ultimele Jocuri

Autobuzul galben de scoala de condus de la casele elevilor la scoala in jocuri cu masini O masina rosie in excursia plina de cascadorii si rasturnari in jocuri cu masini Autobuze de scoala condus parcat Masini golf de condus in oras Masini jeep parcari in oras Masini mari camioane transport roci Masini accidente trafic semafoare

Author - Contact - Privacy Policy - RSS