Jocuri cu Masini
jocuri

Masini tunate 2013 - Jocuri cu masini
Jocuri cu Masini tunate 2013 Titlu:  Masini tunate 2013
Jucator: Esti jucatorul numarul 9604
Descriere: Jocuri cu masini tunate 2013 pentru toti fanii jocurilor de masini tunate in care trebuie sa tunezi de data aceasta o masina virtuala rosie de curse.
Incepem acest joc cu masini tunate si vedem un chrysler 300 cc rosu pe care trebuie sa-l modificam. Avem mai multe optiuni din care putem alege, ii putem modifica jantele, putem descoperi 8 variante de jante, apoi farurile in diverse forme, 6 la numar.

Instructiuni pentru Jocuri cu masini tunate 2013

Dupa cum veti observa sau dupa cum poate stiti, aceste jocuri cu masini tunate 2013 se joaca doar cu mouse-ul, nu este nevoie de mare dibacie pentru a juca aceste jocuri, pentru ca de fapt sunt doar jocuri de design pana la urma.
Mai jos descoperim ca putem modifica si spoilerul fata , apoi parbrizul impreuna cu plafonul masinii si oglinzile, masca daca nu iti place cum este o poti modifica si pe aceasta.
Jocuri cu masini tunate 2013
Jocuri cu masini tunate 2013

Aceasta masina pe care o vom tuna astazi este construita de Chrysler, o mare firma de masini Americana, masina aceasta care se numeste Chrysler 300 a fost lansata pentru prima data in anul 2003 la New York la Salonul Auto anual. Vanzarile pentru aceasta masina au inceput in anul 2004 ca un model de inceput al anului 2005.
Masina care are designul conceput de Ralph Gilles, a fost construita ca o limuzina, dar ea are si o versiune sport echipata cu un model sport, aceasta versiune numindu-se SRT-8.
Masina este vanduta in Europa sub denumirea de Lancia Thema, dar brandul ei ramane in mintea oamenilor cu denumirea Chrysler 300C asa cum este vanduta in Marea Britanie si Coreea de Sud si dupa cate stiu si la noi in tara sub aceesi denumire este cunoscuta.
Avand in minte istoria acestei masini si faptul ca iti plac jocurile de tuning, intra si joaca acest joc, tuneaza aceasta masina Chrysler 300C in acest joc din categoria de jocuri cu masini tunate 2013.Cele mai jucate Jocuri cu masini asemanatoare cu Masini tunate 2013

Masini rapide de teren

Masini rapide de teren este un joc foarte frumos de condus care cu siguranta iti va place, va trebui sa conduci o camionete prin oras folosind tastele sageata.

Masini de teren v3

Masini de teren v3 este inca un joc de condus in care trebui sa conduci o masina super puternica offroad pe strazi si in parcarea subterana.

Camioane mari

Daca cautati noi jocuri cu camioane mari, acesta este un joc cu o cursa de camioane mari monstru in care trebuie sa-ti conduci propriul camion catre linia de so

Camioane extreme 3

Camioane Extreme 3 este un joc cu camioane adaugat la jocuri masini.

Masini BMW

Ajuta-l pe Frank din filmul The transporter sa-si duca la indeplinire misiunea mortala intr-un joc de masini bmw.
Ultimele Jocuri cu masini similare cu jocul Masini tunate 2013

Tank Rage In Zombie City

Zombie City before the normal city, but as soon as there are zombies, all else is just died. The nature, animals, buildings, even the sky. You are one of the fe

V8 Drift

You missed the old good drift? You get behind the wheel this surprising V8 vehicle and try! Use the arrow keys to turn to the right or left, and not have to wor

3D Parking Police Station

This will be one of the most real-world simulation driving and parking police vehicle, that you may be, when the or experience, for real things, of course, with

Root Stunt

Drive this amazing truck and try to do tricks all the way to the end, have not yet caught a green flag, which is the finish line.

Service Parking Mania

There are many vehicles in the city, and the majority of them old and destruction. So in opening their own business ​ ​towing services was a great iAlte Jocuri cu masini afisate aleatoriu care pot semana cu Masini tunate 2013

Febra vitezei 3d

Esti gata pentru a noua aventura de conducere interesanta? Testeaza-ti capacitatea de a conduce si vezi cat de bun sofer esti in 10 nivel misto tare rau.

Curse mortale de masini

Concureaza pe strazi impingand celelalte masini si tragand cu rachete intr-un joc de curse mortale cu masini.

Masini la spalatorie

Un joc foarte simpatic cu masini la spalatorie! Masina poate fi rosie, albastra, verde, gata pentru a fi spalata si vopsita asa cum iti place!

Masini printre blocuri

In jocul denumit masini printre blocuri trebuie sa fii cel mai rapid conducator auto care exista in aceasta competitie urbana de masini!

Masini minunate in jurul Pamantului

In jocuri cu Masini minunate in jurul Pamantului este timpul sa cuceresti lumea si sa te urci in masina incercand sa ajungi cat mai departe posibil in 4 nivelur


comments powered by Disqus