Jocuri cu MasiniIndex - Jocuri cu masini - Masini tunate 2013
chevrolet corvette Parcari de masini rapide crash test dummy olympics Cursa de masini de la Le Mans 24
Incepem acest joc cu masini tunate si vedem un chrysler 300 cc rosu pe care trebuie sa-l modificam. Avem mai multe optiuni din care putem alege, ii putem modifica jantele, putem descoperi 8 variante de jante, apoi farurile in diverse forme, 6 la numar.

Instructiuni pentru Jocuri cu masini tunate 2013

Dupa cum veti observa sau dupa cum poate stiti, aceste jocuri cu masini tunate 2013 se joaca doar cu mouse-ul, nu este nevoie de mare dibacie pentru a juca aceste jocuri, pentru ca de fapt sunt doar jocuri de design pana la urma.
Mai jos descoperim ca putem modifica si spoilerul fata , apoi parbrizul impreuna cu plafonul masinii si oglinzile, masca daca nu iti place cum este o poti modifica si pe aceasta.
Jocuri cu masini tunate 2013
Jocuri cu masini tunate 2013

Aceasta masina pe care o vom tuna astazi este construita de Chrysler, o mare firma de masini Americana, masina aceasta care se numeste Chrysler 300 a fost lansata pentru prima data in anul 2003 la New York la Salonul Auto anual. Vanzarile pentru aceasta masina au inceput in anul 2004 ca un model de inceput al anului 2005.
Masina care are designul conceput de Ralph Gilles, a fost construita ca o limuzina, dar ea are si o versiune sport echipata cu un model sport, aceasta versiune numindu-se SRT-8.
Masina este vanduta in Europa sub denumirea de Lancia Thema, dar brandul ei ramane in mintea oamenilor cu denumirea Chrysler 300C asa cum este vanduta in Marea Britanie si Coreea de Sud si dupa cate stiu si la noi in tara sub aceesi denumire este cunoscuta.
Avand in minte istoria acestei masini si faptul ca iti plac jocurile de tuning, intra si joaca acest joc, tuneaza aceasta masina Chrysler 300C in acest joc din categoria de jocuri cu masini tunate 2013.

Daca ti-a placut jocul Masini tunate 2013, poti lasa mai joc un comentariu prin intermediul comentariilor pe Facebook:

 
200 de mile pe ora
  200 de mile pe ora     

Un joc superb unity 3d de curse cu masini in care adrenalina este la ea acasa. Daca ai viteza in sange si daca vrei sa depasesti limitele jocurilor cu masini, aici e locul tau.

ice racer
  ice racer     

A game super cars and racing on ice in which we must prove pilot skills in a new environment.

Pe trei roti in trafic aglomerat
  Pe trei roti in trafic aglomerat     

Scapa de acest blocaj din traficul nebun si condu masina ta cu trei roti si invinge-ti toti oponentii de pe traseu, un joc de condus masini cu o grafica foarte misto

Aventura cu un Jeep Wrangler
  Aventura cu un Jeep Wrangler     

Condu un jeep Wrangler, o masina mult mai rezistenta ca alte masini, pe un drum foarte periculos plin de obstacole si alte masini si colecteaza sacii plini cu dolari, evita celelalte masini si treci linia de sosire cu bine..

Masini pe drum
  Masini pe drum     

Jocuri cu Masini pe drum este un joc in care Lightning Mc Queenon este intr-o aventura incitanta din nou, colecteazacadouri si conduce foarte repede dar ai grija in zona de politie sa nu fii prins.

Masini in raliuri de macadam
  Masini in raliuri de macadam     

Daca iti plac jocurile cu Masini in raliuri de macadam aceste este exact acest tip de joc, te vei urca intr-o masina de raliuri si vei incerca sa scoti cel mai bun timp dintre concurenti.

 
Masini si elicoptere
  Masini si elicoptere     

In acest joc de masini rolul tau este de a duce la destinatie incarcatura din elicopter. ca in Masini tunate 2013

Parcari de masini in oras
  Parcari de masini in oras     

Condu masina prin oras si gaseste locul de parcare perfect, jocuri cu masini. ca in Masini tunate 2013

Parcari de masini de politie 3
  Parcari de masini de politie 3     

Daca iti place sa conduci masini de politie, parcheaza-le ca sa vezi cum se manevreaza fiecare dintre ele. ca in Masini tunate 2013

Alte jocuri
Barbie Medical Cars Sonic Flights Cooking Casino Mario Cartoon Billiards Cards Parking Trucks Poker Barbie Jocuri Motorcycles Car Games Jocuri Fera Football Money