Jocuri cu Masini

Masini offroad 4x4 noi - Jocuri cu masini
Masini offroad 4x4 noi - Jocuri cu masini Titlu:  Masini offroad 4x4 noi
Jucator: Esti jucatorul 3046
Descrierea jocului Masini offroad 4x4 noi: Jocuri cu masini offroad 4x4 pentru iubitorii jocurilor de curse cu masini de teren accidentat, jeepuri cum le spunem noi romanii, de fapt ele se cheama sport utility vehicles, adica un vehicul sport utilitar.
In acest joc din categoria de jocuri cu masini offroad 4x4 trebuie sa conduci aceasta masina camion pe un traseu plin de masini si sa incerci sa completezei fiecare sarcina care ti se va da, distrugand celelalte masini de pe drum, care iti vor fi indicate.

Instructiuni pentru Jocuri cu masini offroad 4x4

Foloseste tastele sageti pentru a conduce aceasta masina offroad si apasa tasta spatiu pentru a frana masina, urmeaza sageata rosie care apare pe ecran si localizeaza masina pe care trebuie sa o distrugi, apoi apropie-te de ea si distruge-o.
Jocuri cu masini offroad 4x4
Jocuri cu masini offroad 4x4

Odata ce ai vazut-o, va trebui sa o distrugi intrand in ea cu putere. Incearca sa nu lovesti celelalte masini de pe traseu pentru ca daca faci asta iti va distruge propria masina, se va deteriora si vei putea pierde astfel nivelul in care te gasesti.
In partea de sus a ecranului poti vedea cate masini mai ai de distrus, distanta pana la cea mai apropiata masina, durata de viata pe care o mai ai la dispozitie si nivelul in care te gasesti.
Daca ramai fara vieti, poti culege cate puteri de pe drum si astfel iti vei putea imbunatati durata de viata. Sunt 5 niveluri in acest joc din categoria Jocuri cu masini offroad 4x4.


Mai multe despre Masini offroad 4x4 noi! Tocmai ai jucat Masini offroad 4x4 noi, acest joc a fost jucat de 3046 ori si este un joc adaugat in categoria de Jocuri cu masini.Noi speram ca jocul cu Masini offroad 4x4 noi a fost pe placul tau si te asteptam sa te intorci ori de cate ori doresti sa il joci. Mai multe Jocuri cu masini