Jocuri cu MasiniIndex - Jocuri cu masini - Masini offroad 4x4 noi
Masini taxi in Londra offroader ambulance rush food delivery havoc
In acest joc din categoria de jocuri cu masini offroad 4x4 trebuie sa conduci aceasta masina camion pe un traseu plin de masini si sa incerci sa completezei fiecare sarcina care ti se va da, distrugand celelalte masini de pe drum, care iti vor fi indicate.

Instructiuni pentru Jocuri cu masini offroad 4x4

Foloseste tastele sageti pentru a conduce aceasta masina offroad si apasa tasta spatiu pentru a frana masina, urmeaza sageata rosie care apare pe ecran si localizeaza masina pe care trebuie sa o distrugi, apoi apropie-te de ea si distruge-o.
Jocuri cu masini offroad 4x4
Jocuri cu masini offroad 4x4

Odata ce ai vazut-o, va trebui sa o distrugi intrand in ea cu putere. Incearca sa nu lovesti celelalte masini de pe traseu pentru ca daca faci asta iti va distruge propria masina, se va deteriora si vei putea pierde astfel nivelul in care te gasesti.
In partea de sus a ecranului poti vedea cate masini mai ai de distrus, distanta pana la cea mai apropiata masina, durata de viata pe care o mai ai la dispozitie si nivelul in care te gasesti.
Daca ramai fara vieti, poti culege cate puteri de pe drum si astfel iti vei putea imbunatati durata de viata. Sunt 5 niveluri in acest joc din categoria Jocuri cu masini offroad 4x4.
Daca ti-a placut jocul Masini offroad 4x4 noi, poti lasa mai joc un comentariu prin intermediul comentariilor pe Facebook:

 
mini nitros
  mini nitros     

Link your seatbelt in the car and go into a wild car game that takes place somewhere in the country.

Masini la spalatorie
  Masini la spalatorie     

Un joc foarte simpatic cu masini la spalatorie! Masina poate fi rosie, albastra, verde, gata pentru a fi spalata si vopsita asa cum iti place!

crazyloop
  crazyloop     

be the first car to finish the race 5 laps on the track car games.

Clubul campionilor curselor de masini
  Clubul campionilor curselor de masini     

Fiecare concurent in clubul campionilor isi doreste sa fie noul rege al vitezei, pentru a atinge obiectivul, trebuie sa-ti invingi oponentii intr-o singura cursa, cand il invingi pe adversar, ii iei rankingul.

parallel parking
  parallel parking     

In parallel parking must learn to parallel park in a parking game and cars.

pedal to the metal
  pedal to the metal     

In pedal to the metal, three super exciting racing drivers caliber expects them over with super speed cars.

 
Wild Wild Taxi
  Wild Wild Taxi     

Wild Wild Taxi este un joc de condus masini cat mai rapid posibil apasand tastele stanga dreapta pentru a conduce, sus si jos ptr viteza si tasta spatiu pt a sari in sus. ca in Masini offroad 4x4 noi

raggit extreme danger
  raggit extreme danger     

A simple game in which cars have to drive a small car in a small car game. ca in Masini offroad 4x4 noi

Curse de masini in anul 2176
  Curse de masini in anul 2176     

Un joc cu curse de masini care are loc in anul 2176, masinile futuriste sunt pe strazi, masinile pe care le stiai pana acum sunt de domeniul trecutului. ca in Masini offroad 4x4 noi

Alte jocuri
Barbie Medical Cars Sonic Flights Cooking Casino Mario Cartoon Billiards Cards Parking Trucks Poker Barbie Jocuri Motorcycles Car Games Jocuri Fera Football Money