Jocuri cu Masini
jocuri

Masini offroad 4x4 noi - Jocuri cu masini
Jocuri cu Masini offroad 4x4 noi Titlu:  Masini offroad 4x4 noi
Jucator: Esti jucatorul numarul 2004
Descriere: Jocuri cu masini offroad 4x4 pentru iubitorii jocurilor de curse cu masini de teren accidentat, jeepuri cum le spunem noi romanii, de fapt ele se cheama sport utility vehicles, adica un vehicul sport utilitar.
In acest joc din categoria de jocuri cu masini offroad 4x4 trebuie sa conduci aceasta masina camion pe un traseu plin de masini si sa incerci sa completezei fiecare sarcina care ti se va da, distrugand celelalte masini de pe drum, care iti vor fi indicate.

Instructiuni pentru Jocuri cu masini offroad 4x4

Foloseste tastele sageti pentru a conduce aceasta masina offroad si apasa tasta spatiu pentru a frana masina, urmeaza sageata rosie care apare pe ecran si localizeaza masina pe care trebuie sa o distrugi, apoi apropie-te de ea si distruge-o.
Jocuri cu masini offroad 4x4
Jocuri cu masini offroad 4x4

Odata ce ai vazut-o, va trebui sa o distrugi intrand in ea cu putere. Incearca sa nu lovesti celelalte masini de pe traseu pentru ca daca faci asta iti va distruge propria masina, se va deteriora si vei putea pierde astfel nivelul in care te gasesti.
In partea de sus a ecranului poti vedea cate masini mai ai de distrus, distanta pana la cea mai apropiata masina, durata de viata pe care o mai ai la dispozitie si nivelul in care te gasesti.
Daca ramai fara vieti, poti culege cate puteri de pe drum si astfel iti vei putea imbunatati durata de viata. Sunt 5 niveluri in acest joc din categoria Jocuri cu masini offroad 4x4.


Cele mai jucate Jocuri cu masini asemanatoare cu Masini offroad 4x4 noi

Masini rapide de teren

Masini rapide de teren este un joc foarte frumos de condus care cu siguranta iti va place, va trebui sa conduci o camionete prin oras folosind tastele sageata.

Masini de teren v3

Masini de teren v3 este inca un joc de condus in care trebui sa conduci o masina super puternica offroad pe strazi si in parcarea subterana.

Camioane mari

Daca cautati noi jocuri cu camioane mari, acesta este un joc cu o cursa de camioane mari monstru in care trebuie sa-ti conduci propriul camion catre linia de so

Camioane extreme 3

Camioane Extreme 3 este un joc cu camioane adaugat la jocuri masini.

Masini BMW

Ajuta-l pe Frank din filmul The transporter sa-si duca la indeplinire misiunea mortala intr-un joc de masini bmw.
Ultimele Jocuri cu masini similare cu jocul Masini offroad 4x4 noi

Tank Rage In Zombie City

Zombie City before the normal city, but as soon as there are zombies, all else is just died. The nature, animals, buildings, even the sky. You are one of the fe

V8 Drift

You missed the old good drift? You get behind the wheel this surprising V8 vehicle and try! Use the arrow keys to turn to the right or left, and not have to wor

3D Parking Police Station

This will be one of the most real-world simulation driving and parking police vehicle, that you may be, when the or experience, for real things, of course, with

Root Stunt

Drive this amazing truck and try to do tricks all the way to the end, have not yet caught a green flag, which is the finish line.

Service Parking Mania

There are many vehicles in the city, and the majority of them old and destruction. So in opening their own business ​ ​towing services was a great iAlte Jocuri cu masini afisate aleatoriu care pot semana cu Masini offroad 4x4 noi

Vehicule si desene animate

Lupta impotriva criminalitatii aruncand vehiculele infractorilor de pe ecran. Un joc cu masini si in acelasi timp de puzzle.

Masini si animale

Mergi la ferma animalelor pentru a incepe o petrecere intr-o cursa de masini intr-un joc de masini si animale.

Masini americane de super viteza

Jocuri cu Masini americane de super viteza in care trebuie sa conduci o masinia americana pe cele mai bune autostrazi din lume, autostrazile americane.

Masini 3d in mare viteza pe autostrada

Un joc de masini in care va trebui sa conduci o masina foarte rapida intr-un joc 3d cu o grafica deosebita, vei putea vedea toata desfasurarea jocului din spate

Ambulanta care transporta pacienti

Joci rolul unui sofer pe o masina de salvare si trebuie sa conduci ambulanta care transporta pacienti la spital, du-te dupa ei si adu-i in siguranta pentru a fi


comments powered by Disqus