Jocuri cu MasiniIndex - Jocuri cu masini - Masini in doi
offroad madness Hotul de masini Masina de taxi Aventura cu un Jeep Wrangler
Jocul original se numeste in Engleza 2 players challenge si este un joc de curse cu masini rapide, super masinile americane de care toti pasionatii acestor jocuri cu masini sunt indragostiti, mai ales pentru puterea acestora si viteza de care dau dovada.

Jocuri cu masini in doi - instructiuni

Am inceput jocul cu masini si am dat click pe instructiuni pentru a vedea cum trebuie sa joc acest joc. Iata mai jos o imagine cu aceste instructiuni:
Instructiuni pentru jocuri cu masini in doi
Instructiuni pentru jocuri cu masini in doi

Dupa cum se poate vedea si din imaginea cu instructiunile jocului, primul jucator va putea folosi tastele sageti ale tastaturii pentru a conduce masina sa, in timp ce jucatorul numarul doi va putea folosi tastele WASD ale tastaturii pentru a conduce masina.

Mai departe dam click si ni se cere modul in care vom juca jocul. Fiindca vrem sa jucam in doi jucatori, vom alege modul two players si mergem mai departe. Alegem nivelul 1, singurul care este disponibil deocamdata.

Am inceput jocul in modul multiplayer dar imi este foarte greu sa joc cu doua masini pentru ca trebuie o sincronizare perfecta intre degetele celor doua maini:)

Asa ca m-am intors la meniu si am selectat modul single player pentru a putea face acest review al acestui joc din categoria jocuri cu masini in doi.
Jocuri cu masini in doi - aici poti selecta modul in doi jucatori
Jocuri cu masini in doi - aici poti selecta modul in doi jucatori

Traseul este destul de dificil, masina face drifturi spectaculoase, curbele sunt extrem de stramte, in cele din urma am terminat primul nivel in timpul de 1 minut, 2 secunde si 66 de miimi de secunda.

Am observat ca jocul are 8 nivele in care te poti distra singur sau cu prietenul tau, urmatorul nivel este mai greu decat cel precedent. Intra si te vei convinge singur daca iti place acest joc din cateogoria jocuri cu masini in doi.
Daca ti-a placut jocul Masini in doi, poti lasa mai joc un comentariu prin intermediul comentariilor pe Facebook:

 
Curse de masini 3d in oras
  Curse de masini 3d in oras     

Curse de masini 3d in oras este un joc de curse cu masini in care trebuie sa concurezi conducand diferite masini de salvare, politie, taxi sau autobuze.

Alunecari de masini in spatiu
  Alunecari de masini in spatiu     

Alunecari de masini in spatiu este un joc de condus in care va trebui sa te urci intr-o masina foarte rapida si sa concurezi impotriva unor competitori foarte pregatiti.

Masini langa stanci
  Masini langa stanci     

Bine ai venit la cursa de masini a vietii! Condu la marginea stancilor presupune multe abilitati de a conduce pentru ca este o competitie dura!

bumper karts
  bumper karts     

Enter a competition kart games and show us that you're the best and you come first.

cotse spy hunter
  cotse spy hunter     

Cotse spy hunter is a game in which the cars on the highway as the title says you have to drive cars on the busy highway and try to avoid other cars.

mini nitros
  mini nitros     

Link your seatbelt in the car and go into a wild car game that takes place somewhere in the country.

 
Masini si pericole la colt de strada
  Masini si pericole la colt de strada     

Concureaza prin 12 stadii ale curse in 4 zile si completeaza misiuni periculoase in trei maniere diferite, modifica-ti masina si arme, intalneste-te cu masinile de inghetata si alege-ti gogosi intr-un joc de masini pe strada ca in Masini in doi

3d racing
  3d racing     

Choose a car and then a crazy track and compete with other cars 3d.Un style racing game and 3d car games, car. ca in Masini in doi

Masini la semafor
  Masini la semafor     

Jocuri cu masini la semafor este un joc pentru baieti in care trebuie sa fii un controlor de trafic intr-o intersectie aglomerata si sa schimbi semafoarele. ca in Masini in doi

Alte jocuri
Barbie Medical Cars Sonic Flights Cooking Casino Mario Cartoon Billiards Cards Parking Trucks Poker Barbie Jocuri Motorcycles Car Games Jocuri Fera Football Money