Jocuri cu Masini
Jocuri Masini
Games
Barbie Medical
Cars Sonic
Flights Cooking
Casino Mario
Cartoon Pool
Cards Parking
Trucks Poker
Motorcycles Jocuri100
Football Money
Total jocuri: 1131
Jocuri jucate: 4359413
Jucate azi: 515
Online: 27 jucatori

jocuri cu Masini in doi
Cars - Jocuri cu masini - Masini in doi
Titlu:   Masini in doi
Jucator: Esti jucatorul numarul 3761
Descriere: In aceste Jocuri cu masini in doi poti juca un joc cu masini de curse alaturi de un prieten, deci poti juca jocul in doi, in modul multiplayer, pe un ecran.
Jocul original se numeste in Engleza 2 players challenge si este un joc de curse cu masini rapide, super masinile americane de care toti pasionatii acestor jocuri cu masini sunt indragostiti, mai ales pentru puterea acestora si viteza de care dau dovada.

Jocuri cu masini in doi - instructiuni

Am inceput jocul cu masini si am dat click pe instructiuni pentru a vedea cum trebuie sa joc acest joc. Iata mai jos o imagine cu aceste instructiuni:
Instructiuni pentru jocuri cu masini in doi
Instructiuni pentru jocuri cu masini in doi

Dupa cum se poate vedea si din imaginea cu instructiunile jocului, primul jucator va putea folosi tastele sageti ale tastaturii pentru a conduce masina sa, in timp ce jucatorul numarul doi va putea folosi tastele WASD ale tastaturii pentru a conduce masina.

Mai departe dam click si ni se cere modul in care vom juca jocul. Fiindca vrem sa jucam in doi jucatori, vom alege modul two players si mergem mai departe. Alegem nivelul 1, singurul care este disponibil deocamdata.

Am inceput jocul in modul multiplayer dar imi este foarte greu sa joc cu doua masini pentru ca trebuie o sincronizare perfecta intre degetele celor doua maini:)

Asa ca m-am intors la meniu si am selectat modul single player pentru a putea face acest review al acestui joc din categoria jocuri cu masini in doi.
Jocuri cu masini in doi - aici poti selecta modul in doi jucatori
Jocuri cu masini in doi - aici poti selecta modul in doi jucatori

Traseul este destul de dificil, masina face drifturi spectaculoase, curbele sunt extrem de stramte, in cele din urma am terminat primul nivel in timpul de 1 minut, 2 secunde si 66 de miimi de secunda.

Am observat ca jocul are 8 nivele in care te poti distra singur sau cu prietenul tau, urmatorul nivel este mai greu decat cel precedent. Intra si te vei convinge singur daca iti place acest joc din cateogoria jocuri cu masini in doi.
Autor - Contact - Politica Confidentialitate - RSS