Barbie Medical Cars Sonic Flights Cooking Casino Mario Cartoon Pool Cards Parking Trucks Poker Jocuri Barbie Motorcycles Juegos Jocuri Fera Football Money
Total jocuri cu masini: 959
Jocuri cu masini jucate: 4242199
Jucate azi: 2951 jocuri masini
Online: 37 jucatori jocuri cu masini
Masini in doi


Jocuri cu masini - Mai multe Jocuri cu masini


Masini in doi - Jocuri cu masini Titlu:  Masini in doi
Jucator: Esti jucatorul 2957
Descrierea jocului Masini in doi: In aceste Jocuri cu masini in doi poti juca un joc cu masini de curse alaturi de un prieten, deci poti juca jocul in doi, in modul multiplayer, pe un ecran.
Jocul original se numeste in Engleza 2 players challenge si este un joc de curse cu masini rapide, super masinile americane de care toti pasionatii acestor jocuri cu masini sunt indragostiti, mai ales pentru puterea acestora si viteza de care dau dovada.

Jocuri cu masini in doi - instructiuni

Am inceput jocul cu masini si am dat click pe instructiuni pentru a vedea cum trebuie sa joc acest joc. Iata mai jos o imagine cu aceste instructiuni:
Instructiuni pentru jocuri cu masini in doi
Instructiuni pentru jocuri cu masini in doi

Dupa cum se poate vedea si din imaginea cu instructiunile jocului, primul jucator va putea folosi tastele sageti ale tastaturii pentru a conduce masina sa, in timp ce jucatorul numarul doi va putea folosi tastele WASD ale tastaturii pentru a conduce masina.

Mai departe dam click si ni se cere modul in care vom juca jocul. Fiindca vrem sa jucam in doi jucatori, vom alege modul two players si mergem mai departe. Alegem nivelul 1, singurul care este disponibil deocamdata.

Am inceput jocul in modul multiplayer dar imi este foarte greu sa joc cu doua masini pentru ca trebuie o sincronizare perfecta intre degetele celor doua maini:)

Asa ca m-am intors la meniu si am selectat modul single player pentru a putea face acest review al acestui joc din categoria jocuri cu masini in doi.
Jocuri cu masini in doi - aici poti selecta modul in doi jucatori
Jocuri cu masini in doi - aici poti selecta modul in doi jucatori

Traseul este destul de dificil, masina face drifturi spectaculoase, curbele sunt extrem de stramte, in cele din urma am terminat primul nivel in timpul de 1 minut, 2 secunde si 66 de miimi de secunda.

Am observat ca jocul are 8 nivele in care te poti distra singur sau cu prietenul tau, urmatorul nivel este mai greu decat cel precedent. Intra si te vei convinge singur daca iti place acest joc din cateogoria jocuri cu masini in doi.

Mai multe despre Masini in doi! Tocmai ai jucat Masini in doi, acest joc a fost jucat de 2957 ori si este un joc adaugat in categoria de Jocuri cu masini. Noi speram ca jocul cu Masini in doi a fost pe placul tau si te asteptam sa te intorci ori de cate ori doresti sa il joci online gratis, doar pe cars.jocuri100.ro.


Ultimele Jocuri

Camioane monstru pe munte Tractoare la ferma de spalat si reparat Camion monstru peste obstacolele din oras Masina mare de condus pe un traseu montan dificil Drumuri murdare fara infrastructura si accidente false Masini luxoase in competitia drifturilor care are loc la tara Reparatii la garajul de masini si tuning si spalat


Autor - Contact - Politica Confidentialitate - RSS