Jocuri cu Masini

Masini de pompieri - Jocuri cu masini
Masini de pompieri - Jocuri cu masini Titlu:  Masini de pompieri
Jucator: Esti jucatorul 2775
Descrierea jocului Masini de pompieri: In jocuri cu masini de pompieri vei conduce o masina de urgenta a pompierilor si sa te indrepti foarte rapid la locul incendiului in traficul aglomerat.
Pompierii sunt la datorie inca o data si trebuie sa te asiguri ca vor salva vieti nevinovate si de aceasta data si vei stinge incendiile din orasul extrem de aglomerat. Orasul este mare, dar vei avea o harta care te va ajuta sa ajungi la locul incendiului.

Jocuri cu masini de pompieri
Jocuri cu masini de pompieri


Vei pleca cu masina de pompieri de la baza unde sunt parcate aceste camioane mari de urgenta pentru stingerea incendiilor si in fiecare nivel vei avea oportunitatea sa conduci un camion de pompieri diferit fata de cel din nivelul anterior, acest joc ar fi putut fi incadrat foarte bine si in categoria de jocuri cu camioane.

Vei remarca faptul ca aceste masini de pompieri sunt diferit de controlat, de la masina la masina.

Jocuri cu masini de pompieri - cum sa joci

Foloseste tastele sageti de pe tastatura pentru a conduce masina de pompieri si tasta spatiu pentru a frana masina si in acelasi timp urmeaza sageata rosie care apare pe ecran si care iti va indica locul catre incendiu.

Parcheaza corect masina de pompieri iar pompierul va sti ce sa faca mai departe. Fii foarte atent sa nu lovesti trecatorii de pe strada pentru ca vei pierde jocul si pana la urma daca te duci sa salvezi oamenii de la incendiu, nu am vrea sa accidentezi alti pietoni nivinovati pe strada.

De asemenea trebuie sa ai grija si de camion sa nu il lovesti in curbe sau sa nu mergi prea repede pentru ca masina este incarcata cu apa si nu se misca asa de usor ca o masina mica. Poti vedea nivelul de sanatate al masinii de pompieri in partea de jos in stanga.

Intra si joaca acest joc cu masini de pompieri de parcat pe care l-am incadrat in categoria de jocuri cu masini de pompieri.


Mai multe despre Masini de pompieri! Tocmai ai jucat Masini de pompieri, acest joc a fost jucat de 2775 ori si este un joc adaugat in categoria de Jocuri cu masini.Noi speram ca jocul cu Masini de pompieri a fost pe placul tau si te asteptam sa te intorci ori de cate ori doresti sa il joci. Mai multe Jocuri cu masini