Jocuri cu MasiniIndex - Jocuri cu masini - Masini de pompieri
Taxi Car Racing Drift cu o super masina Johnny Test Ride Masini mici 2
Pompierii sunt la datorie inca o data si trebuie sa te asiguri ca vor salva vieti nevinovate si de aceasta data si vei stinge incendiile din orasul extrem de aglomerat. Orasul este mare, dar vei avea o harta care te va ajuta sa ajungi la locul incendiului.

Jocuri cu masini de pompieri
Jocuri cu masini de pompieri


Vei pleca cu masina de pompieri de la baza unde sunt parcate aceste camioane mari de urgenta pentru stingerea incendiilor si in fiecare nivel vei avea oportunitatea sa conduci un camion de pompieri diferit fata de cel din nivelul anterior, acest joc ar fi putut fi incadrat foarte bine si in categoria de jocuri cu camioane.

Vei remarca faptul ca aceste masini de pompieri sunt diferit de controlat, de la masina la masina.

Jocuri cu masini de pompieri - cum sa joci

Foloseste tastele sageti de pe tastatura pentru a conduce masina de pompieri si tasta spatiu pentru a frana masina si in acelasi timp urmeaza sageata rosie care apare pe ecran si care iti va indica locul catre incendiu.

Parcheaza corect masina de pompieri iar pompierul va sti ce sa faca mai departe. Fii foarte atent sa nu lovesti trecatorii de pe strada pentru ca vei pierde jocul si pana la urma daca te duci sa salvezi oamenii de la incendiu, nu am vrea sa accidentezi alti pietoni nivinovati pe strada.

De asemenea trebuie sa ai grija si de camion sa nu il lovesti in curbe sau sa nu mergi prea repede pentru ca masina este incarcata cu apa si nu se misca asa de usor ca o masina mica. Poti vedea nivelul de sanatate al masinii de pompieri in partea de jos in stanga.

Intra si joaca acest joc cu masini de pompieri de parcat pe care l-am incadrat in categoria de jocuri cu masini de pompieri.
Daca ti-a placut jocul Masini de pompieri, poti lasa mai joc un comentariu prin intermediul comentariilor pe Facebook:

 
Camioane si papusi
  Camioane si papusi     

Stie cineva unde pot gasi un joc cu camioane si papusi in care sa setezi pozitia papusii in camion si sa setezi viteza acestui camion, intr-un joc de camioane si papusi.

Curse de masini in Australia
  Curse de masini in Australia     

Ai fost vreodata la Melbourne sau Sydney? Azi ai sansa sa mergi acolo si sa concurezi cu masina intr-un joc de curse de masini in Australia.

Just Park It 5
  Just Park It 5     

Parcheaza un camion mare cu cisterna in spatiile mici din parcarea de langa mall, totul se intampla in 30 de locuri de parcare super misto.

Tractoare cu cupa
  Tractoare cu cupa     

In aceste jocuri cu tractoare cu cupa vei conduce un tractor la ferma si vei putea sa produci mult haos in jur conducand un tractor mare cu cupa.

Curse nebune pentru Stuart
  Curse nebune pentru Stuart     

Joci rolul lui Stuart micutul in acest joc de curse, foloseste arme pentru a-ti tine inamicii la distanta intr-un joc de curse.

rural racer
  rural racer     

A car racing game that takes place at grandparents in the country.

 
Masini Beetle
  Masini Beetle     

Condu masina ta gandac violeta in interesanta calatori si sari peste masini cu ajutorul tastelor sageti si tastei spatiu. ca in Masini de pompieri

Masini la semafor
  Masini la semafor     

Jocuri cu masini la semafor este un joc pentru baieti in care trebuie sa fii un controlor de trafic intr-o intersectie aglomerata si sa schimbi semafoarele. ca in Masini de pompieri

City Flag Capturer
  City Flag Capturer     

City Flag Capturer este un joc de condus masini in care va trebui sa conduci si sa capturezi steagul galben inaintea adversarilor si sa-l duci la baza albastra in 3 minute. ca in Masini de pompieri

Alte jocuri
Barbie Medical Cars Sonic Flights Cooking Casino Mario Cartoon Billiards Cards Parking Trucks Poker Barbie Jocuri Motorcycles Car Games Jocuri Fera Football Money