Jocuri cu Masini

Masini distrugatoare pe autostrada - Jocuri cu masini
Masini distrugatoare pe autostrada - Jocuri cu masini Titlu:  Masini distrugatoare pe autostrada
Jucator: Esti jucatorul 1274
Descrierea jocului Masini distrugatoare pe autostrada: Masini distrugatoare pe autostrada este un joc de condus masini si de distrus masinile tinta pe care le vei depasi, apoi vei intra in ele.
Foloseste tastele sageti pentru a conduce masina ta, tasta Z pentru a folosi kitul de sanatate si tasta X pentru a activa viteza superioara.

Misiunea ta este sa gasesti toti oponentii tai si sa-i distrugi intrand cu masina ta in masinile lor pana vor fi distruse complet.

Ai grija sa nu lovesti alte masini care nu trebuie lovite pentru ca acest lucru iti va deteriora propria masina si nu vrem asta.

Aduna monedele de aur de pe drum pentru a acumula cat mai multe puncte la scorul tau final.

In partea de sus a ecranului vei putea vedea sanatatea, masinile ramase de distrus si distanta pana la urmatoarea.

In partea de jos poti vedea cum stai cu sanatatea si pachetele de viteza turbo, precum si monedele pe care le-ai colectat.


Mai multe despre Masini distrugatoare pe autostrada! Tocmai ai jucat Masini distrugatoare pe autostrada, acest joc a fost jucat de 1274 ori si este un joc adaugat in categoria de Jocuri cu masini.Noi speram ca jocul cu Masini distrugatoare pe autostrada a fost pe placul tau si te asteptam sa te intorci ori de cate ori doresti sa il joci. Mai multe Jocuri cu masini