Jocuri cu Masini
jocuri

Masini distrugatoare pe autostrada - Jocuri cu masini
Jocuri cu Masini distrugatoare pe autostrada Titlu:  Masini distrugatoare pe autostrada
Jucator: Esti jucatorul numarul 1012
Descriere: Masini distrugatoare pe autostrada este un joc de condus masini si de distrus masinile tinta pe care le vei depasi, apoi vei intra in ele.
Foloseste tastele sageti pentru a conduce masina ta, tasta Z pentru a folosi kitul de sanatate si tasta X pentru a activa viteza superioara.

Misiunea ta este sa gasesti toti oponentii tai si sa-i distrugi intrand cu masina ta in masinile lor pana vor fi distruse complet.

Ai grija sa nu lovesti alte masini care nu trebuie lovite pentru ca acest lucru iti va deteriora propria masina si nu vrem asta.

Aduna monedele de aur de pe drum pentru a acumula cat mai multe puncte la scorul tau final.

In partea de sus a ecranului vei putea vedea sanatatea, masinile ramase de distrus si distanta pana la urmatoarea.

In partea de jos poti vedea cum stai cu sanatatea si pachetele de viteza turbo, precum si monedele pe care le-ai colectat.


Cele mai jucate Jocuri cu masini asemanatoare cu Masini distrugatoare pe autostrada

Masini rapide de teren

Masini rapide de teren este un joc foarte frumos de condus care cu siguranta iti va place, va trebui sa conduci o camionete prin oras folosind tastele sageata.

Masini de teren v3

Masini de teren v3 este inca un joc de condus in care trebui sa conduci o masina super puternica offroad pe strazi si in parcarea subterana.

Camioane mari

Daca cautati noi jocuri cu camioane mari, acesta este un joc cu o cursa de camioane mari monstru in care trebuie sa-ti conduci propriul camion catre linia de so

Camioane extreme 3

Camioane Extreme 3 este un joc cu camioane adaugat la jocuri masini.

Masini BMW

Ajuta-l pe Frank din filmul The transporter sa-si duca la indeplinire misiunea mortala intr-un joc de masini bmw.
Ultimele Jocuri cu masini similare cu jocul Masini distrugatoare pe autostrada

Tank Rage In Zombie City

Zombie City before the normal city, but as soon as there are zombies, all else is just died. The nature, animals, buildings, even the sky. You are one of the fe

V8 Drift

You missed the old good drift? You get behind the wheel this surprising V8 vehicle and try! Use the arrow keys to turn to the right or left, and not have to wor

3D Parking Police Station

This will be one of the most real-world simulation driving and parking police vehicle, that you may be, when the or experience, for real things, of course, with

Root Stunt

Drive this amazing truck and try to do tricks all the way to the end, have not yet caught a green flag, which is the finish line.

Service Parking Mania

There are many vehicles in the city, and the majority of them old and destruction. So in opening their own business ​ ​towing services was a great iAlte Jocuri cu masini afisate aleatoriu care pot semana cu Masini distrugatoare pe autostrada

Masini pe zapada

Este iarna si trebuie sa te descurci cu masina prin zapada si parchezi in locul marcat, sunt o multime de obstacole si e destul de greu de mers pe gheata.

Mania parcarilor

Mania parcarilor este un joc cu masini de parcat in care trebuie sa parchezi masina data folosind sagetile pentru a conduce si a manevra masina inainte si inapo

Depaseste bariera vitezei

Sparge bariera viteze dupa ce te urci la volanul aceste noi masini si incearca sa castigi toate etapele disponibile in acest joc de masini.

Condu masini si fugi de politie

Au avut totul iar acum nu mai au nimic. Politia i-a prins pe ceii doi si distractia s-a terminat pana ce o noua idee le-a trecut prin cap.

Masini minunate in jurul Pamantului

In jocuri cu Masini minunate in jurul Pamantului este timpul sa cuceresti lumea si sa te urci in masina incercand sa ajungi cat mai departe posibil in 4 nivelur


comments powered by Disqus