Jocuri cu Masini
Jocuri cu Masini
Total jocuri cu masini: 928
Jocuri cu masini jucate: 4163727
Jucate azi: 1357
Online: 47 jucatori
Masini distrugatoare pe autostrada - Jocuri cu masini


Jocuri cu masini - Mai multe Jocuri cu masini


Masini distrugatoare pe autostrada - Jocuri cu masini Titlu:  Masini distrugatoare pe autostrada
Jucator: Esti jucatorul 1396
Descrierea jocului Masini distrugatoare pe autostrada: Masini distrugatoare pe autostrada este un joc de condus masini si de distrus masinile tinta pe care le vei depasi, apoi vei intra in ele.
Foloseste tastele sageti pentru a conduce masina ta, tasta Z pentru a folosi kitul de sanatate si tasta X pentru a activa viteza superioara.

Misiunea ta este sa gasesti toti oponentii tai si sa-i distrugi intrand cu masina ta in masinile lor pana vor fi distruse complet.

Ai grija sa nu lovesti alte masini care nu trebuie lovite pentru ca acest lucru iti va deteriora propria masina si nu vrem asta.

Aduna monedele de aur de pe drum pentru a acumula cat mai multe puncte la scorul tau final.

In partea de sus a ecranului vei putea vedea sanatatea, masinile ramase de distrus si distanta pana la urmatoarea.

In partea de jos poti vedea cum stai cu sanatatea si pachetele de viteza turbo, precum si monedele pe care le-ai colectat.Mai multe despre Masini distrugatoare pe autostrada! Tocmai ai jucat Masini distrugatoare pe autostrada, acest joc a fost jucat de 1396 ori si este un joc adaugat in categoria de Jocuri cu masini.Noi speram ca jocul cu Masini distrugatoare pe autostrada a fost pe placul tau si te asteptam sa te intorci ori de cate ori doresti sa il joci online gratis, doar pe cars.jocuri100.ro.


Ultimele Jocuri

Autobuze de scoala condus parcat Masini golf de condus in oras Masini jeep parcari in oras Masini mari camioane transport roci Masini accidente trafic semafoare Masini pentru cel mai bun sofer Parcari de masini si excavatoare

Author - Contact - Privacy Policy - RSS